GYEREKSZOBA ÁTALAKÍTÁS

Lakberendezés a gyerekszobában - gyerekszoba átalakítás



Gondolt már erre?
Tervezgeti, infókat gyűjt hozzá?
De vajon milyen irányba érdemes elindulni?

A legfontosabb kiindulópont maga a gyermek, vagy (testvérszoba esetén) a gyermekek. Az átalakítás elsődleges szempontja, ami meghatározza a továbbiakat:  a szobahasználó jelenlegi és várható igényeinek kielégítése.
A funkciónak és hangulatnak harmonikus egységet kell alkotnia, melyet körültekintő tervezéssel érhetünk el. A tervbe persze beleszól a gyermek (az életkor szerinti általános- valamint az egyéni közvetített igényeivel), emellett a szülői preferencia, valamint a pénztárca is. A lakberendező magába szívja a család által közvetített  információkat, felméri az adott helyiséget és megvizsgálja a lehetőségeket. Tervezésnél aztán ebből az információhalmazból megalkotja a gyerekszoba terveit. 
Többszakaszos tervezésnél mérföldkövek, megállók biztosítják azt, hogy tisztázni lehessen a fázisterveket, s megfelelő mederbe terelve még pontosabb irányba haladjon tovább a tervezés.
A lakberendező csomagajánlatok és árak a különböző  igényekhez igazítottak, így mindenki megtalálhatja a neki megfelelő lakberendező segítséget gyerekszoba átalakítás/kialakítás esetében is.

Gyerekszoba tervezőként az a tapasztalatom, hogy ahány gyermek- és ahány család, annyiféle formája van a gyerekszoba átalakításának, s itt nem csak a funkcionális elrendezésre- és a hangulatra gondolok, hanem arra, hogy milyen szinten szeretné valaki átalakítani a gyerekszobát.
  1. Van, aki teljes átalakítást kíván, teljesen új koncepciót, új világítási/elektromos rendszert, új (sok esetben egyedileg tervezett) bútorokat, új hangulatot, ...
  2. Van, akinél marad néhány adottság (burkolat, világítási rendszer, alap falszín,  ...
  3. Van, akinél ezeken felül marad néhány bútor (esetleg integrálható, átalakítható), de mindenképp felhasználandó, de szabad kezet kapok a további bútorkialakításban, faldekorációban, ...
  4. Van, aki áruházi kínálatban kapható bútorokkal szeretné berendezni a gyerekszobát, ehhez kíván útmutatást kapni
  5. Van, akinél maradnak a bútorok, s színekkel, dekorációval, faldekorációval dobjuk fel a szobát
Ön milyen gyerekszoba átalakítást szeretne?
Beszéljük meg elérhetőségeim egyikén!
Tervek -munkák: ITT!