Megrendelés

Többféle lakberendező, gyerekszoba tervező és dekorációs festő csomagajánlatom közül választhat, amelyekről ITT! tájékozódhat.


1. lépés - Elérhetőségeim egyikén jelezze szándékát. Az első találkozás egy helyszíni szemle/tanácsadás, melynek díja 15.000,- Ft, ez az összeg tanácsadás esetén maga a tanácsadási díj,  tervezési munka esetén pedig tervezési előleggé minősül, mely majd levonódik a tervezés árából. A kiszállási díj (útiköltség) Szentendre és vonzáskörzetében, valamint Budapesten ingyenes, egyéb esetben távolságfüggő.
(Amennyiben online tervezést szeretne, a helyszíni szemle és a kiszállási díj költsége természetesen nem merül fel.)
 2. lépés - Tervezési igény esetén: a  helyszíni szemlét / tanácsadást követően  nagyon rövid időn belül elküldöm (e-mailen) a listaárak alapján kialakított, de az igények és a helyszín alapján a  tervezési igényre szabott árajánlataimat, a választhatóság érdekében többféle árkategóriában, az egyszerűbb tervezéstől a részletesebb teljes tervezésig.
3. lépés - Amennyiben sikerül kiválasztania az egyik Önre szabott lakberendezési csomagom, s ezt jelzi felé, elindul a tervezés.
Várom jelentkezését sikeres együttműködést remélve!
Gere Krisztina