Virág, virágos, növényes - Dekoráció 1. (Meleg színekkel) - Gyerekszoba hangulat - A megvalósítható álom

Funkció

Egy 9 nm-es hosszúkás téglalap alakú gyerekszoba, 4 különböző funkcionális berendezési változata, mely kiszolgálja a gyermek igényeit nagy-óvodás kortól fiatal felnőtt korig.

Mielőtt megtekintené a hangulati változatokat, kérem olvassa el e szoba funkcióiról szóló cikket: ITT! vagy a fenti képre kattintva.

Hangulati témakör: Virág, virágos, növényes 1. (Meleg színekkel)



A 4 adott funkcionális berendezési terven 1-1 hangulati kép mutatkozik meg, melyek ugyanazon témakörben, de más-más látványt-, szín- és formavilágot nyújtva varázsolnak el. A hangulatot kiegészítő elemekkel érjük el, úgymint: dekorációs festés, textil, dekoráció..., melyek a bútorok megtartásával könnyen és pénztárcakímélő módon megváltoztathatóak az igény- és ízlés változásával.

Tömör gyönyör - avagy - Cukiságok
 

Már szinte érződik az édes szirup íze, de csak majdnem, mert a fehérre festett téglaburkolat szerencsére visszarángat bennünket a földre, s némileg semlegesíti és felhígítja eme "édesség" töménységét. Ami marad, az már csak szimpla cukiság: A rózsaszín csíkos fal a virágdekorációval, a szívecskék a bútoron, a szőnyeg, a hangulatlámpák, az ajtóra szerelt akasztó a zsákkal, és végül, mégis főképp, a kis-kedvencek fehér keretre ültetve.

Krétavirág-világ

 

Szűkre szabott színhasználata ellenére cseppet sem unalmas eme enteriőr. Sőt. Egy vérbeli kreatív szoba, mely gazdájának fantáziájára bízza aktuális megjelenését. Jelen esetben a virágmotívum kap kiemelt szerepet, melyet a hasonló karakterrel bíró szőnyeg is megerősít. Az élő virágdekoráció mellett a néhány elejtett zöld növényrészlet éppen elég arra, hogy szín-egyensúlyi érzetet biztosítson. 

Szertelen és burjánzó növényi ornamentika - Ambíciókkal megáldott kamaszlányoknak
 

E szoba hangulata kifejezheti lakója törekvéseit, az adott funkcionális tárolók pedig segítségüket kínálják az alapanyagok rendszerezéséhez. A képzelt tulajdonos divattervezőnek készül, szabadidejének nagy részét tervezéssel és varrással tölti, így a varrógép könnyen elérhető helyre kerül ( csak elő kell húzni az íróasztal fali részéről), a legfontosabb kellékek pedig a fiókokban rejtőznek el. A ruhapróbákhoz nélkülözhetetlen óriási tükör a  most láthatatlan falon helyezkedik el, optikailag jócskán kibővítve a szoba méreteit.

Virág-varázs
 

Kőkerítéseken vagy kőházak falán felkapaszkodó, éppen virágzó futónövények látványa lopódzik be eme enteriőrbe, hogy a természet szeretetét hirdesse.  A kőburkolat fehér-,  vanília,- vagy okker színárnyalatú természetes (vagy annak ható műkő), a virágokat pedig textilgirland jeleníti meg, összefogott meleg és kellemes színvilágot teremtve.

Kérem, tekintse meg a többi hangulati témakörben készült látványtervet is: ITT!, vagy a Tervek / Munkák dobozban, a Hangulati ötlettár címkénél.

Kérem tekintse meg a:
Lányos hangulatú ötletek videót: ITT!
Fiús hangulatú ötletek videót: ITT!