Sátor dekoráció - Gyerekszoba hangulat - A megvalósítható álom


Funkció

Egy 9 nm-es hosszúkás téglalap alakú gyerekszoba, 4 különböző funkcionális berendezési változata, mely kiszolgálja a gyermek igényeit nagy-óvodás kortól fiatal felnőtt korig.
Mielőtt megtekintené a hangulati változatokat, kérem olvassa el e szoba funkcióiról szóló cikket: ITT! vagy a fenti képre kattintva.

Hangulati témakör: Sátor

Sátor - Gyerekszoba hangulat, dekoráció
   

A 4 adott funkcionális berendezési terven 1-1 hangulati kép mutatkozik meg, melyek ugyanazon témakörben, de más-más látványt-, szín- és formavilágot nyújtva varázsolnak el. A hangulatot kiegészítő elemekkel érjük el, úgymint: dekorációs festés, textil, dekoráció..., melyek a bútorok megtartásával könnyen és pénztárcakímélő módon megváltoztathatóak az igény- és ízlés változásával.

Madárles-sátor

Madárles sátor - Gyerekszoba hangulat, dekoráció

A vezérfonal fő elemei: a rejtőzködés és a nyugalom. A rejtőzködés  lehetősége megteremti az intimitást és a gyerekek által kedvelt "bunki" légkört. A madárleshez elengedhetetlen nyugalmat pedig a dekoráció színei és szereplői biztosítják.

Törzsalapítás avagy Indiánsátorban a gyerekszoba-rezervátumban
 
Indiánsátor - Gyerekszoba hangulat, dekoráció

Egy növény már biztosan megél a gyerekszobában, ez pedig a festett kaktusz. Ellensúlyként viselkedik a meleg narancsok, vörösek és a szürkék mellett, témaerősítő szerepéről nem is beszélve. A festett tipi, új törzsünk főnökének lakhelye, mely mintavilágát tekintve igazodik az ágyneműhöz és a babzsákfotelhez. Fő attrakciónak tekinthető a belépőt fogadó valódi bőr-szőr szőnyeg, melyen -ha megérkeznek a baráti törzsfőnökök-, békeropizás közben megtárgyalhatják az aktuális ügyeket.

Fátyolsátorban - Tüneményes tüll

Fátyolsátor - Gyerekszoba hangulat, dekoráció

A dekoráció alapmotívuma a lebegés, leheletfinom  anyagok megjelenítésével.  Visszafogott a színvilág a maga fáradt rózsaszín alapszínével, a lányos karakter viszont hangsúlyosan érződik. Egy biztos, a fátyolsátor akár festett dekorációként, akár valódi textillel jelenik meg, az enteriőr központi elemének tekinthető, melyhez minden más statisztál.

Katonai álcaháló-sátor

Katonai álcaháló - Gyerekszoba hangulat, dekoráció

Hol lehet a szoba lakója??? -Hát persze, hogy nem látjuk, hisz álcázza magát! De Parancsnok Úr, azért, ha elkészül a finom ebéd, otthagyva az állásokat, érdemes harci-kiáltás kíséretében kivonulni a kantinba. Az enteriőr a témakörnek megfelelően, a föld és a természet színeiből építkezik.


Kérem, tekintse meg a többi hangulati témakörben készült látványtervet is: ITT!, vagy a Tervek / Munkák dobozban, a Hangulati ötlettár címkénél.

Kérem tekintse meg a:
Lányos hangulatú ötletek videót: ITT!
Fiús hangulatú ötletek videót: ITT!