Cirkusz, bohóc dekoráció - Gyerekszoba hangulat - A megvalósítható álom

Funkció


Egy 9 nm-es hosszúkás téglalap alakú gyerekszoba, 4 különböző funkcionális berendezési változata, mely kiszolgálja a gyermek igényeit nagy-óvodás kortól fiatal felnőtt korig.

Mielőtt megtekintené a hangulati változatokat, kérem olvassa el e szoba funkcióiról szóló cikket: ITT! vagy a fenti képre kattintva.

Hangulati témakör: Cirkusz , bohóc


A 4 adott funkcionális berendezési terven 1-1 hangulati kép mutatkozik meg, melyek ugyanazon témakörben, de más-más látványt-, szín- és formavilágot nyújtva varázsolnak el. A hangulatot kiegészítő elemekkel érjük el, úgymint: dekorációs festés, textil, dekoráció..., melyek a bútorok megtartásával könnyen és pénztárcakímélő módon megváltoztathatóak az igény- és ízlés változásával.

 
Labdazsonglőr


A bohóc amúgy ügyesen bánik a labdákkal, csupán itt-ott tapadt fel néhány a falra. Ezek a körök játékosan oldják a homogén zöld illetve fehér felületeket. A kék és zöld színtársítás egyeduralkodó, melyből kivételként csak a bohóc piros orra és haja tűnik ki. A bohóc természetesen a bejárat felé fordul, így válik még-inkább hívogatóvá e lakhely.

A világ legerősebb bohóca


Ő az abszolút győztes, de ezt nem is vitatja el tőle senki. Ez a kis poén, és természetesen a minták keverése játékossá és otthonossá teszi a szobát. Az uralkodó kék szín mellett némi arany-sárga szín jelenik meg, a bohóc győzelmét és a vidámság fontosságát hirdetve.

Cirkuszol a család


Hogy miért? Ja, semmi-semmi, csak Apuci bohócként dobálja a labdákat (bocsi, de nem túl sok sikerrel, mert szanaszét gurultak a falon), Anyuci a kötéltáncos mozdulatokat okítja kislányának, aki nem más, mint a szoba lakója, s egyben a kötéltáncos-tanonc. Az ajtón plakát hirdeti eme cirkuszi előadást, melynek fellépőlistájában, természetesen név szerint jelennek meg a családtagok. A mennyezeti festés optikailag tágítja a teret, amely egyébként hosszúkás téglalap alakú. A meleg színek használata és a kötéltáncosok jelenléte igazi lányos szobává avatja eme helyiséget. A sok meleg árnyalat már nem bírná el a barna padlóburkolatot, ezért csak a fehér vagy a szürke egészen halvány árnyalata jöhet itt szóba.

Figyelem! Figyelem! - Nemsokára kezdődik az előadás!


Érezni lehet azt a boldog várakozást, amely egy cirkuszi előadás megtekintése előtt keríti hatalmába a gyerekeket. Bár nem látjuk a folytatást, de a hirdetőtábla némi kis ízelítőt kínál a programból, ahol: kötéltáncos, oroszlánidomár és természetesen a vicces Bohóc barátunk is fellép. A játékosság szinte tapintható, mely a plakát és a csíkos fal beszédessége, valamint a színátmenetes zöld-kék falfestés finom árnyalatainak megjelenítése okán jött létre. Ezek mellett minden egyéb, még a bútorok és a szőnyegek is, csupán statisztálnak, ezért fehérek és homogének.

Tekintse meg a többi hangulati témakörben készült látványtervet is: ITT!, vagy a Tervek / Munkák dobozban, a Hangulati ötlettár címkénél.
Kérem tekintse meg a:
Lányos hangulatú ötletek videót: ITT!
Fiús hangulatú ötletek videót: ITT!