Nemez gyerekszobai dekoráció - Vizuális nevelés a falon és a talpunk alatt- Lakberendező szemmel

 
 










Szinte nincs olyan gyerekszoba, ahová be ne kerülne, valamilyen szőnyeg, puhaságával ne csábítana és marasztalna egy kis ücsörgésre, fetrengésre és játékra.
Rengetegféle és fajta megjelenési formája és alapanyaga létezik, s mindezeket leginkább szőnyegszalonokban vagy áruházakban találjuk meg. Minden enteriőrbe lehet találni olyan alakot, méretet, színt és mintázatot, amely illeszkedik a környezetébe. 
De! Ha valaki mindennél többet, egyedibbet és eredetibbet szeretne, mely mondani és tanítani is tud  valamit, így is fejlesztve a gyermek látásmódját, az jól teszi, ha Bobály Kati alkotásait megtekinti. Lehet padlóra való kisebb-nagyobb szőnyeg vagy fali nemezdekoráció, mindenképpen élettel teli és megszólító művek ezek. Az illusztrációk témaválasztása széles spektrumot ölel át, melyek közt mesék, állatok és álomszerű jelenetek is megfogalmazódnak. Egyaránt készülnek nemezszőnyegek megrendelői igények szerint és saját örömből, az eredmény egyaránt hangulatos és élvezhető. A színek remek összhangban élnek együtt, s emellett az alkotói igényesség magas-fokú jelenléte érezhető. Ajánlom mindenkinek ezeket a vidám és minőségi alkotásokat.






  










További információ: ITT!