Gyerekszoba ötletek / Galéria

Gyerekszoba ötletek (A megfelelő linkre kattintva megtekinthetőek e kategóriák.)
 Gyerekszobai tervekkel-munkákkal foglalkozó VIDEÓK
Szakcikkek


GYIK - Miért terveztessem meg a gyerekszobát?Természetesen minden szülő örömmel és lelkesen rendezi be csemetéje vagy csemetéi szobáját. A legtöbbször segítség és tanács nélkül, ösztönösen. De:


Miben tud többet nyújtani  a lakberendező?


Az összes lehetséges funkcióra megpróbál esztétikus és praktikus megoldást találni, figyelembe véve a területet, az összhatást, a kényelmet stb., maximálisan alkalmazkodva a megrendelői igényekhez. Betervezi a legoptimálisabb berendezési tárgyakat (a megbeszélt anyagi keretek között), a megfelelő világítást (!) (erre a szülők sokszor nem fektetnek túl nagy hangsúlyt, pedig minden életkorban fontosak az adott tevékenységet megfelelően láttató fényviszonyok), s mindezt harmonikus kompozícióként tálalja, szerethető hangulatot teremtve.

Mire lehet szükség a gyerekszobában? -  bővebben: ITT!

Milyen lépésekből áll a tervezés?


A gyerekszoba megtervezése is szakaszokra bontott, melyről bővebb információ az alábbi linkre kattintva olvasható:


Részfeladatokat is vállal a lakberendező?


Bármilyen megoldandó feladatot érdemes megbeszélni a lakberendezővel, aki elmondja a megoldás menetét és árajánlatot ad.
Megvalósíthatjuk gyermekünk álmait?
Természetesen. Minden szobából létrehozható funkcionális és stílusos - hangulatos gyerekszoba, még ha kompromisszumok árán is. A következő linkekre kattintva ízelítőt kaphat a lehetőségekből: Funkcionális ötlettár - bővebben: ITT! Hangulati ötlettár - bővebben: ITT!
Mennyibe kerül egy gyerekszoba berendezése? A burkolatok és berendezési tárgyak induló árairól a következő linken olvashat: Mennyibe kerül a gyerekszoba berendezése? - A gyerekszoba ára - bővebben: ITT!Lakberendezői költségekről és a dekorációs festés tervezői és készítői díjáról a következő linken kap információt:
Gyerekszoba tervezés és dekorációs festés - Árak - bővebben: ITT!