Kétszintes gyerekszoba lánytestvéreknek- Tetőtérben 2 szinten gyerekszoba átalakítás - Santoro hangulatban

Eredeti alaprajz 
Az alaprajzi lehetőségek nagymértékben befolyásolják a berendezhetőséget, de a lehetőségek maximális kihasználása azért a legtöbb esetben többverziós megoldást eredményezhet. Esetünkben egy tetőtérben két egymás feletti helyiség áll rendelkezésre (egy részlegesen-, valamint egy teljes mértékben csökkentett belmagasságú). Új födémnyílás létesítése alapvetően szükséges, hisz a jelenlegi egy (az ajtónál útban lévő) lehajtható padlásfeljáró, mely alkalmatlan a gyerekek által való biztonságos használatra.


Hangulat


A 2 lánygyermek által kedvelt hangulati témakör kerül ötvözésre: Santoro hangulat + állatok. Színhangulat: tört-fehértől a tompa lilás bordóig ezüsttel

Elképzelések vázlatos szinten

Funkció, bútorok és színek
A mindent meghatározó lépcsőbútor-rendszer áll az egyes koncepciók fókuszában. Nemcsak alaprajzával és térbeli beépíthetőségével határozza meg a hozzá kapcsolódó további lehetőségeket, de a látványban is "súlyos" kiindulópontként szolgál. Éppen ezért, hogy lágyítsunk a karakterén, egy légies színt, tört-fehéret kap. Ezt öltözteti fel a többi megjelenő szín, hogy egy csajos, elegáns, ugyanakkor játékos hangulat születhessen.
Az alsó szint a nappali-tanuló-tároló-Xbox szoba, a felső rész pedig a háló és játszó szekció, mindkét verzió esetében.

"A" verzió - Egyszerűbb födémáttöréssel, hosszanti lépcsőbútorral



"B" verzió - Bonyolultabb födémáttöréssel, tömbös lépcsőrendszerrel



Metszet - Mert rögtön, már a vázlatos terveknél is térben-, összefüggésekben kell gondolkodni.


További gyerekszoba tervek-munkák: ITT!
YouTube csatornám: ITT!
Facebook oldalam: ITT!