Panel gyerekszoba - Zöld-kék megnyugtató színek, sok mozgásra lehetőséget adó berendezés - Fiú gyermek részére

Panel gyerekszoba - Fiú gyermek részére
Adott egy gyerekszoba egy örökmozgó gyermekkel, akinek igénye van a mozgásra, de a csendes lenyugvásra is. Kereskedelmi forgalomban kapható berendezési tárgyakkal, tematika-mentes koncepció szerint készültek a vázlatos tervek.
A mozgásigény kielégítésére hintaszékként használt hintaágy-textil, mászófal és birkózó/ugráló szőnyeg, valamint kosárpalánk kerül elhelyezésre.
A megnyugvást/pihenést, szülőkkel való összebújást, mesélés-helyszínt a galériaágy alatti terület biztosítja. Az első verzióban szivacsos tornaszőnyeg adja a puha alapot sok-sok párnával, a második verzióban kétszemélyes babzsákfotel. Ehhez viszont az alacsony galériaágy megemelésére, átalakítására van szükség. Az ágy az egyetlen nyílászárót nélkülöző sarokba került, de szemben vele ajtó van, így nem árt a textilszeparáció.

Két verzió készült:

Első verzió szerint a meglévő alacsony galériaágy felhasználásra került átalakítás nélkül


Második verzió szerint az alacsony galériaágy átalakításával, megemelésével lépcsős, magas galériaágy jön létre. Az ágy közel kerül a hinta vonalához, így a felénk eső fal felé kell csúsztatni, így viszont némi tárolóhely-csökkenés történik.


A tornamatrac, amely a mászófalról való potyogáskor segít (+ birkózáskor is használható), néhány mozdulattal a mászófalhoz rögzíthető, így a mászófal használata szabályozható, valamint a felszabaduló tér másra használható.


Megrendelői vélemény erről a szobáról: ITT!
További gyerekszoba tervek: ITT!
Segíthetek?